2016/11/25

12 nap #8 | kívánságlista Fortunához

Szervusz, kedves Blog-Vándor!

A kihívás nyári fordulójában a nyolcadik feladat volt az utolsó, amit teljesítettem. Azóta rengeteg lélekszennyező és -üdítő eseményben volt részem, amik egyre újabb és újabb lehetséges jövőképet vetítettek elém. Például...
comic by SARAH ANDERSEN



#1 Most már beletörődtem, hogy a pszichológia szakot nem nekem találták ki, ezért még a hátralévő egyetemi éveim alatt el akarok végezni egy felnőttképzést, hogy a BA diplomám mellett legyen egy rendes szakmám is, amivel nekivághatok az álláskeresésnek.

#2 Ezek a tanfolyamok persze nem ingyenesek, így 2017-ben ráhajtok a diákmunkákra, plusz arra is gondoltam, hogy lassacskán leszokok a dohányzásról, és mondjuk csak kéthavonta veszek új könyvet kéthetente helyett... (ez lesz a legnehezebb).

#3 Nemrég beázott a tető, szóval Anyuka úgy döntött, hogy tavasszal felturbózzuk a teljes emeletet: Kicseréltetjük a parkettát, átalakíttatjuk a fürdőszobát, újrafestetjük a falakat, satöbbi. Ez remek alkalom lesz arra, hogy "a saját képemre alakítsam" a kis birodalmamat.

#4 Persze az önkereső utazások sem maradhatnak ki a terveimből, tudniillik ősszel véletlenül Madridban jártam, és olyan jólesett a spanyol környezet, hogy feltétlenül vissza akarok térni legalább egyszer, teljesen egyedül, akár huzamosabb időre is.


(Madrid: ahol minden körforgalomban találni egy kis kaput)


#5 De mielőtt összegyűlik a zsé a külföldi kiruccanásra, meg szeretnék valósítani egy régóta dédelgetett álmot: A huszonötödik születésnapom alkalmából el szeretnék tölteni egy napot a Mecseken, édes, mobiltalan magányban, csak eva meg a kamerája. Hótziher, hogy nem pontosan a születésnapomon fogom megejteni ezt a privát partit, mert sajnos pont a vizsgaidőszak kellős közepén lesz, de nem is az időpont a lényeg, hanem a csend.

Ez lenne hát a kérésem a drága Fortunához: Rúgj már seggbe egy kicsit, hogy haladjunk végre valamerre.

Neked pedig, kedves Blog-Vándor, ismét köszönöm, hogy meglátogattál, szeretettel várlak a csevegőbe is. Bye bye, csodaszép hétvégét!


(vágánsköltészet, bitches)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése