2016/08/31

motiváló gondolatok #18 | meglepetéseső

Szervusz, kedves Blog-Vándor!

Ennyi volt, a nyárnak lőttek, és az egyetlen tanulság, amit magammal viszek a jövőre nézve, hogy nem szabad elárulnom a jövőről szövődő terveimet (mert minden egyes alkalommal, amikor így tettem, csúfosan elbuktam). Szóval, ja. Ezentúl tele leszünk meglepetés-bejegyzésekkel, juhú.




Arra azért egy kicsit büszke vagyok, hogy LianneHide kihívását még mindig nem adtam fel, sőt az utóbbi időben rendszeresen vezetem a csodás események listáját. Ki kell használni ezt a lendületet, mielőtt beüt az őszi para...


Augusztus 22., hétfő: meglepetés koncert.

Van egy unokatestvérem, aki fuvolázással keresi a kenyerét (igen, a HANGSZERRE tessék gondolni). Ezen az esős délutánon például pont Pécsen játszott valami nyári zenés tábor megnyitóján, szóval Anyukával elmentünk meghallgatni.

Augusztus 23., kedd: meglepetés képeslap.


Bonnietól érkezett, e-mailen keresztül, mert a kevésbé tiszta pillanatainkban szeretünk ilyen motiváló cuccokon röhögni. Avagy szeretjük ilyen agymenéssel fárasztani egymást. Avagy elég fáradt voltam ahhoz, hogy jól szórakozzak rajta.

Augusztus 24., szerda: meglepetés sörkalóz.

A pécsi Nővérkémék visszatértek Horvátból, és Pacsi unokaöcsémmel egy csodásan praktikus hűtőmágnest küldtek nekem ajándékba.


Augusztus 25., csütörtök: meglepetés telepátia.

Pacsi unokaöcsém a kacsacsőrökre emlékeztető konyhakesztyűkkel játszott, miközben a nagy fehér cápákról szóló dokumentumfilmet nézte, aztán Anyuka lehívta ebédelni, és amikor talpra ugrott, a kacsacsőrök a földre pottyantak. Pacsi talán észre se vette, én viszont igen, de elég volt csak annyit mondanom, hogy "Pacsi... azt" - máris követte a tekintetemet, és szó nélkül vitte magával a kacsacsőröket vissza a konyhába.

Augusztus 26., péntek: meglepetés üzenet.

Épp nagyban párnacsatáztam a drága alvászavarral, amikor sasa_writer felvidított egy frappáns bölcsességgel:


Augusztus 27., szombat: meglepetés laptop.

Ja, hogy Anyuka lebeszélte valami műszaki zseni ismerősével, hogy milyen laptopot érdemes venni, és miután megmutogatta, hogy milyen fasza masina, rögtön meg is rendelte nekem? Cool.

Augusztus 28., vasárnap: meglepetés találka.

Bonnie + Kalandor + MozaIQ. Ez így épp elég vagány képlet egy vasárnap estéhez. Még jobb lenne, ha emlékeznék is valamire a beszélgetésből... hehe.

Augusztus 29., hétfő: meglepetés rágógumi.

Megfogadtam, hogy szeptember közepéig nem veszek magamnak cigit, hátha leszokok a dohányzásról. Anyuka kinevetett (tökéletesen jogosan), és vett nekem egy csomag very fresh rágót placebónak, amíg másnaposan hortyogtam az ágyikómban. Nehogy már teljes mértékig hátra hagyjuk az orális fixációt, na.

Augusztus 30., kedd: meglepetés Maven videó.



Augusztus 31., szerda: meglepetés kincsek.

Az új Maven kritika után gótikus kedvem támadt, szóval ma benéztem a nyugdíjas könyvtárba, és három telitalálatom is volt.

Bocs, hogy így kapkodok, de vicces elvonási tünetek kínoznak. Például: fejfájás, szédülés, étvágytalanság, végtagzsibbadás, a füleim pedig találomra bedugulnak - vagyis a szervezetem duzzogó vérnyomással próbál rávenni a nikotinmentes élet megszüntetésére. Egyelőre tartom a frontot. de már kezd az agyamra menni az egészséges életmód... fúj. Blöeh. Grrrrrrrrr.

Bye.

2 megjegyzés:

  1. nem hiszem el, hogy kitetted :D :D

    VálaszTörlés
  2. nem foszthatom meg az emberiséget ettől a csodától ;)
    (majdnem kiraktam a motivációs videót is, aztán inkább Maven mellett döntöttem - mert David Bowie jobban kell az életembe)

    VálaszTörlés