2020/04/28

22/40 | Insta Galéria pt. 2: hazai koszt



Szervusz, kedves Blog-Vándor!

Sűrűsödnek a beadandó-határidők, és fogalmam sincs, hogy fogom mindet időben leadni, plusz felkészülni az online felmérésekre, plusz nem-szívinfarktust-kapni a koffeintúladagolástól. Szó se róla, stresszes idők jönnek, és ennek kiegyensúlyozása végett ma egy laza INSTA GALÉRIA bejegyzéssel készültem Neked.

A rovat első részében (ITT) négy olyan hölgy munkásságát mutattam be az instagram profiljuk segítségével, akiket aktívan követek youtube-on is. Ma pedig magyar alkotókat gyűjtöttem össze, és remélem, találsz köztük "követnivalót" Te is.



Cintia @cinzisticus

Rögtön egy olyan lány profiljával kezdjük, aki (tudtommal) csak hobbiból rajzol, azt viszont nagyon ügyesen. Egy ismerős ismerőséről van szó, és el nem tudom mondani, mennyire irigylem azt a képességét, hogy a legegyszerűbb formákat és színeket alkalmazva is számtalan egyedi karaktert tud megjeleníteni. Olyan beszédes arckifejezéseket és pózokat rajzol, mint a legjobbak. Meg nem mondanád, hogy nem hivatásos illusztrátor!









Gallay-Nagy Krisztina @designfreakart

A következő profil egy írónőt, illusztrátort és irtó jófej molytársunkat takarja. Az ő stílusában leginkább a kifejező színkombinációk és a digitális technika alkalmazása tetszik. Ráadásul Krisza minden jóban benne van, egy művész-instás kihívást sem hagy ki: Inktober, Draw this in your style, Toon me challenge... minden van itt, ami szem-szájnak ingere.








Vörös Eszter Anna @eyciirve

Eszter műveit a facebook ajánlásának hála ismertem meg, és ha másért nem is, azért tényleg hálás vagyok a szociális médiának, hogy ennyi gyönyörű alkotást dobál felém. Az Everything You Can Imagine Is Real mottó tényleg minden képről visszaköszön; mindegyik egy komplex történetet sejtet egyetlen pillanatképben, és teszi ezt egy egyszerű, mégis figyelemfelkeltő stílusban. Nincs jobb szó rá: ez a profil egyszerűen MESÉS!







Varga Kinga @kinga_varga

Az utolsó nő a sorban egy tetoválóművész, mert egy jó tetoválással mindig el tudod rabolni a szívemet. Saját magam sosem varratnék magamra ilyen komoly munkát, de ezeket a rajzokat elnézve könnyű átérezni, milyen esztétikai gyönyör vezérli azokat, akik bevállalósabbak nálam.







Fekete Szabolcs @waxxos

S végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a mai listánk egyetlen férfiemberének profiljához, akit csak nemrég fedeztem fel, de első pillantásra beleszerettem az alkotásaiba. A zsigeri és az álomszerű csodálatos egyvelegét kapjuk ezeken a képeken. Remélem, még sok ilyen alkotás felkerül majd az instára, hogy gyönyörködhessünk bennük.









Köszönöm a látogatást, további csodás napot kívánok Neked!


Bye.



A mai online kurzusunkon szóba jöttek a TEDx Talks videók, és találtam is egyet, ami témába vág.
Van hozzá magyar felirat, szóval nincs okod kihagyni...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése