2018/07/27

9+1 | nyaram dalai 2018.



Szervusz, kedves Blog-Vándor!

Ha tudnád, milyen családi drámák tapossák az agyamat manapság... Dióhéjban: holnap koszorúslány leszek egy esküvőn, ahol a rokonságom legálszentebb csoportja is jelen lesz, és akárhány mocskos trükköt vetettek be, hogy megkeserítsék a szüleim s jómagam életét, mégis elvárják, hogy vigyorogva dobáljam feléjük a cuppanós puszikákat. Nos, az a helyzet, hogy javarészt ez a társaság tehet róla, hogy jelenleg napi 3 különböző szorongásoldó bogyó nélkül arra is képtelen vagyok, hogy a buszmegállóig elvánszorogjak, s mégis mindent meg kell bocsánatom nekik, mert rokonok.

Sürgősen szükségem van valamire, ami tiszta örömet okoz, ezért úgy gondoltam, megosztom Veled azokat a dalokat, amiket idén nyáron a legszívesebben hallgatok a buszozással egybekötött daydreaming közben.





#1 Caro Emerald
- RIVIERA LIFE -


... mert életem eddigi legviharvertebb nyarán néha egyszerűen csak hátra akarok dőlni egy jó kis piña coladaval valahol nagyon-nagyon messze. Lehetőleg nem pálmafa alatt, mert nem bírom a trópusi hőséget.





#2 Patti Smith
- SUMMER CANNIBALS -


... mert Patti Smith az őrangyalom, ezért akármilyen hangulatban dagonyázom, az Ő dalai mindig megmozgatnak bennem valamit.




#3 Franz Ferdinand
- WINE IN THE AFTERNOON -


... mert manapság jobban ízlik a bor a sörnél. Száraz vöröset kérek.




#4 Kansas
- CARRY ON MY WAYWARD SON -


... mert idén nyáron Supernatural / Odaát maratont tartok. Plusz ez a dal jóval vagányabb, mint első látásra hinné az ember.




#5 Coldrain
- EVOLVE -


... mert tudom, hogy bőven van hova fejlődnöm, és ez jól van így.





#6 The Grenma
- IDEJE ÉLNI -


... mert sokkal többet kaptam az élettől, mint amennyit megérdemlek. De igyekszem megszokni, hogy azok, akiktől kaptam, azért adták, mert szerintük megérdemlem.





#7 P!nk
- JUST LIKE PILL -


... mert meg kell tanulnom kimondani, ha bánt valami, nem csak nyelni folyamatosan.






#8 Morcheeba
- ROME WASN'T BUILD IN A DAY -


... mert fel akarok építeni valamit, amire büszke lehetek, ahová szívesen hívok vendégeket.





#9 Kirsty MacColl
- IN THESE SHOES -


... mert hiányoznak azok a kellemes esték, amikor megengedtem magamnak, hogy egyszerűen csak "csajos" legyek, és igazán jól érezzem magam egy igazán jó társaságban.





+1 Caro Emerald
- JUST ONE DANCE -


... mert irigylem ezt a magabiztos nőiességet.




Köszönöm a figyelmedet, szeretettel várlak IDE meg ODA is, és további gyönyörű nyarat kívánok!

Bye.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése