2016/01/24

motiváló gondolatok #4 | "kuss, eva, kuss"

Szervusz, kedves Blog-Vándor!


Mostanában egy kicsit elhanyagoltam az olvasást, ezért ma rövid leszek, hogy visszatérhessek a jelenleg olvasott (meglepően tetszetős) regényhez - már csak azért is, mert már háromszor hosszabbítottam meg a kölcsönzést, így holnap feltétlenül vissza kell vinnem a könyvtárba.



Január 18., hétfő: írtam egy verset.
Legkegyetlenebb kritikusom, Császárnő és leghűbb tanácsadóm, Macskalány mindketten megdicsértek érte, meg amúgy is hetek óta szorongatta a torkomat a gondolat, szóval jólesett ténylegesen szavakba önteni ezt a hangulatot.

Január 19., kedd: Anyuka beültetett az ölébe.
Így nyugtat meg a gyomromat és a szemeimet teljesen kifacsaró vizsgák előestéjén. Egy percig el is hiszem, hogy minden rendben van. Egy perc is sokat számít. Lásd: Örkény.

Január 20., szerda: vizsgaidőszak-záró dorbézolás a Kiskorsóban.
Szeretem a szaktársaimat, élek-halok Értük, és ismét bebizonyosodott, hogy nem hiába. Remek csapat. Love is in the air - az a fajta, ami nem ködösíti el az agyat, nem befolyásolja a hormonrendszert sem, hanem tiszta és őszinte és mi a rákfenét zagyválok itt össze te jószagú málnabokor mint valami romantikus hősnő kuss eva kuss.

Január 21., csütörtök: Anyuka épített nekem egy új könyvespolcot.
Ő. A saját két kezével. Mert Anyuka ezermester. Bizony. Éjjel tele is pakoltam riportkönyvekkel, életrajzokkal, önéletrajzokkal, művészeti magazinokkal stb. Továbbá a gyerekkori fényképeim és néhány gimnazista kórus-kirándulásról készült CD illetve DVD is felkerült rá. Ettől kezdve ez lesz a Valós Élet Polca. Köszönöm, Anyuka.

Január 22., péntek: két szaktársnővel és az ismerőseikkel elmentünk túrázni a Mecsekbe.

Január 23., szombat: elkészítettem a videót a Mecsek-túra felvételeiből.
Ezzel új rovat indult a youtube-csatornámon, amit bakancskoptatónak neveztem el. Remélhetőleg minden hónapban fel tudok tölteni egy utazó-élményes videót is. Igyekezni fogok, hogy legalább belföldön körülnézzek egy kicsit.


Január 24., vasárnap: a Texhnolyze c. animének hála újra feléledt a cyberpunk mániám.
Vagyis: a 23 éves vénség ismét kamaszkori rajongást érez valami iránt. Fuck yeah.

Ennyi.
Egyelőre.
Bye-bye, légy vagány.

2 megjegyzés:

  1. Jókor, de most esik le: Te is pécsi vagy? :D Molytalira nincs kedved jönni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor próbáltam beilleszteni valamelyik molytalit a határidőnaplómba, de eddig sosem sikerült. :( Ez persze nem akadályoz meg abban, hogy tovább próbálkozzak, szóval most csak annyit mondok: idén biztosan ott leszek legalább az egyiken, és ebben az apokalipszis négy lovasa sem állíthat meg. :)

      Törlés